Managementpakketten: ook voor ondernemingen?

Ongeveer een jaar geleden, organiseerde Accuracy een ronde tafel gesprek om de relatie tussen de private equity wereld en grote ondernemingen te bespreken. Op 23 september 2009, organiseerde de onderneming een nieuw ronde tafel gesprek om het volgende thema te bespreken:

“Wat kunnen bedrijven leren van de activiteiten van de private equity sector op het gebied van de beloning van managers?”

Jean-François Palus, Executive Vice President- (Finance) van de PPR groep, Claire Pedini, Human Resources en Communication Manager van de Alcatel-Lucent groep, Alexis Dargent, Advocaat en partner van Mayer Brown en Christophe Leclerc, een Accuracy Associate, bespraken dit onderwerp.

De gesprekken, die werden voorgezeten door Frédéric Duponchel (Managing Director Accuracy), richten zich achtereenvolgens op de ethische, technische, praktische en juridische zaken met betrekking tot management compensatie pakketten in grote ondernemingen.

De gesprekken werden meer informeel vervolgd tijdens een lunch met het wijn-gerelateerde thema “The Chablis 1ers en Grands Crus van Domaine Pinson.”