Het Accuracy zwemteam duikt de Amsterdamse grachten in voor stichting ALS, Amsterdam City Swim 2015!

Op zondag 6 september 2015 wordt voor de vierde keer de Amsterdam City Swim georganiseerd. Ook dit maal wordt er gezwommen in de Amsterdamse grachten onder luid applaus van vele toeschouwers.

Ook Accuracy is zo sportief om een team af te vaardigen en zich in te zetten voor stichting ALS.

Het Accuracy zwemteam bestaat uit de onderstaande zwemmers. Door op de naam van de zwemmer te klikken kun je direct een donatie doen:

– Bas van Helden (Accuracy)
– Frank Siblesz (DIF)
– Gijs Siecker (Accuracy)
– Bianca Wensing (Accuracy)

Al deze deelnemers zwemmen de afstand in de Amsterdamse grachten van 2.015 meter. Steun deze zwemmers en doe donatie voor stichting ALS.

De Amsterdam City Swim staat in het teken om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting ALS. ALS is: een ongeneselijke zenuw- en spierziekte, waarbij de spieren één voor één uitvallen. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is. Over de oorzaak is nog weinig bekend. Daarom is nog veel onderzoek nodig. En dus geld. De afgelopen jaren is dit event veel in media geweest onder andere door de deelname van veel bekende Nederlanders zoals koningin Maxima.

Voor meer informatie kijk ook op de Amsterdam City Swim site.

Maar kom ook vooral kijken en support het team op zondag 6 september 2015 in Amsterdam. De start is bij het Marine Etablissement en de finish bij de Keizergracht ter hoogte van de Hermitage.

Voor vragen kun je contact opnemen met nederland@accuracy.com of telefonisch op
+31 (0)20- 20 66751.