Accuracy: dromen waarmaken

Een tiendaagse cruise naar Zuid Corsica voor 30 jonge mensen die een behandeling krijgen voor leukemie en kanker organiseren was de missie van een groot project georganiseerd door  Rêve d’enfance (Kinderdromen), een liefdadigheidsorganisatie gesteund door een groep studenten van de  HEC business school. Diepbewogen door dit initiatief, gaf Accuracy graag hulp door het verlenen van financiële ondersteuning welke nodig was om deze vijfde cruise in 2007 onderweg te krijgen.

In 2007, steunde Accuracy de liefdadigheidsorganisatie Rêve d’enfance

Op 18 juni van het vorige jaar, vertrokken zes zeilboten van Bastia voor een ongelooflijke cruise rond Corsica. Vanaf de kleine haven van Macinaggio naar Propriana, langs Porto-Vecchio en Bonifacio. Kinderen, studenten, schippers en medisch personeel konden de problemen rondom de ernstige ziekte van de kinderen ven achter zich laten tijdens een korte vakantie. In de woorden van het Rêve d’enfance team: “De glimlach van een kind is de mooiste beloning die er bestaat”.

Racen in opblaasbare boten, ‘ballontikkertje’, bezoeken aan monumenten, watergevechten en ijs proeven waren sommige van de activiteiten tijdens deze maritieme reis gevuld met nieuwe ontdekkingen en een goed humeur. “Deze reis was een waanzinnig persoonlijk avontuur” herinnert zich Mathilde, medische internist in Parijs.

In navolging van het succes van deze reis, zijn de leden van Rêve d’enfance bezig met het organiseren van de volgende reis, welke Accuracy graag ondersteunt

Sarah ROZENBERG, President van Rêve d’enfance en een  HEC willen graag van deze mogelijkheid gebruik maken om Accuracy te bedanken

“Tijdens de magische  Rêve d’enfance Cruise, realiseer je je hoe belangrijk deze dagen zijn voor kinderen die herstellen van kanker of leukemie. Als je ze ziet lachen, rennen, zingen en dansen elke dag, gewoon lol hebben zoals alle kinderen van hun leeftijd, ondanks hun ziekte, worden we nog meer vastberaden om deze kinderen een beetje geluk te brengen, en bovenal willen we onze partners hartelijk bedanken, want zonder hen had de 2007 Cruise nooit plaats kunnen vinden. Een heel groot dankjewel voor Accuracy voor haar steun. Dank zij jullie,  is Rêve d’enfance dit jaar weer in staat om het initiatief te herhalen en 30 kinderen uit heel Frankrijk te helpen hun ziekte een tijdje te vergeten tijdens een onvergetelijke reis naar  Corsica”.